Vindmølleprojekt i Indien

Vindmølleprojekt i Indien

Vindmølleprojekt i Indien 940 495 Co2webbalance

Dette 100 MW vindkraftværk, ligger i distriktet Anantapur i Andhra Pradesh, Indien. Projektet består af 50 vindmøller på 2,0 MW hver som producerer ren elektricitet. For at sikre den bedst mulige rækkevidde til lokalsamfundet har projektet et dedikeret team, der udelukkende arbejder på at engagere lokale interessenter. Målet bag dette projekt er at generere over 215 GWh ren energi og have en positiv indflydelse på lokalsamfundets liv.

Projektets virkninger og fordele

Miljømæssigt og socialt ansvar er kernen i hvert skridt, der tages. Projektet er blevet anerkendt af Sustainable Maharashtra, INDIRA, World CSR Day og World Federation of CSR professional agents in the “India Sustainability Leadership Summit and Awards” med “Sustainable Carbon Management Practice Award” og “Sustainable Community Leadership Award” i 2017 for bemærkelsesværdig bæredygtig udvikling.

På projektstedet gennemførtes en detaljeret samfundsmæssig ‘behovsvurderings’-undersøgelse for at forstå lokale krav og behov. Projektet har ført til betydelige beskæftigelsesmuligheder for de lokale. I byggefasen beskæftigede projektet over 100 medarbejdere, hvoraf over 50 var lokale.