Om os

Når sløjfen bliver bundet

Følelsen af at det hele gik op i en højere enhed var absolut til stede, da vi fik ideen til CO2 Web Balance. Ideen indeholdte så mange elementer, der var spændende, og som var værd at kæmpe for at få udbredt. Grundstenene i konceptet tog hurtig form; en CO2-neutral hjemmeside er god for klimaet, den hjælper virksomhedsejere med at imødegå en grønnere omstilling, og den appellerer til forbrugere, der ønsker at handle klimavenligt.

Den gode ide til CO2 Web Balance er for os et koncept, hvor alle involverede parter har interesse i og kan nyde gavn af fordelene, der er ved en CO2-neutral hjemmeside. Derfor taler vi om et initiativ, der binder sløjfe på et koncept, som giver mening for alle.

Vi er ikke verdensmestre til det vi laver endnu, men fremtiden rummer spændende initiativer, som vi har på tegnebrættet, og som vil støtte op om en af vores grundlæggende principper: gennemsigtighed. De kommende initiativer vil hjælpe os med at kunne stille en dokumentationsgrad af hidtil uset karakter, så vores badges får den tillid de fortjener.

Vores ambition er at gøre CO2 Web Balance til et konkret initiativ, hvor forståelsen for deltagelsens betydning er tydelig både for både virksomheder og forbrugere, og hvor vi samtidig i fællesskab gør i morgen til et bedre sted.

Gode kammerater med ambitiøse målsætninger

Teamet bag CO2 Web Balance er bestående af gode kammerater og advisors, som brænder for at lave det bedste produkt til vores medlemmer. Vi smiler, fordi vi er vilde med vores arbejde!

Asbjørn Lund

Founder

Morten Sommer

Founder

Frederik Ørskov

Marketing

Amalie Pedersen

Content Creator

Mads Wedderkopp

Advisor & founder af Quickorder

Kort fortalt fungerer en CO2-neutral hjemmeside sådan her

Ved køb af klimakvoter hos CO2 Web Balance indvilliger du i at CO2 neutralisere din hjemmesides CO2 aftryk ved at deltage i nøje udvalgte CO2 reducerende projekter. Antallet af klimakvoter afhænger af din hjemmesides CO2-aftryk, der er estimeret på baggrund af beregninger foretaget af vores analyseinstrumenter.

Med CO2 Web Balances certifikat stående på din hjemmeside står vi garanten for din virksomheds grønne profil på nettet, og sikrer endvidere at dine kunders og besøgendes ‘surfen’ foregår på grønneste vis. Herved viser I også, at I som virksomhed tager del i den grønne klimaomstilling og tager ansvar for eget CO2 aftryk.

Vores mission er at udbrede CO2-neutralitet på internettet med størst mulige hastighed, og derfor går al overskud til finansiering af markedsføring, udvikling af hjemmeside, koncept og platform.

– Det er gratis og uforpligtende