Hvad inkluderer det?

Hvad inkluderer medlemskab hos CO2 Web Balance?

Når du vælger at CO2-neutralisere din hjemmeside hos CO2 Web Balance, får du meget mere end CO2-neutralitet. Vi hjælper din virksomhed med at få grønnere fingre, og samtidig bruge det som et markedsføringsmiddel. Forhåbentligt får du øget salg og brandværdi udover din CO2-neutralitet.

Styrk din grønne virksomhedsprofil

CO2-neutralisering af din hjemmeside, er et let og enkelt implementerbart initiativ, du kan tage som virksomhedsejer. Det er et lille skridt på vejen mod en grønnere virksomhedsprofil, som dine kunder vil lægge mærke til.

Ikon til brug på hjemmesiden

Dine kunder skal selvfølgelig vide, at din virksomhed prioriterer klimaet og går forrest i den grønne omstilling. Derfor får du et badge, som du kan bruge på din hjemmeside og i din markedsføring, så dine besøgende aldrig er i tvivl om, at du kæmper for klimaet.

CO2-balanceret hjemmesidecertifikat

Du får et unikt certifikat, hvori CO2 Web Balance, dokumenterer at din hjemmeside er CO2 neutral – og ofte mere til. Det er essentielt, at vi kan garantere din hjemmesides neutralitet, hvorfor vi bruger avancerede algoritmer, som er yderligere beskrevet her.

PR til markedsføring

Du skal selvfølglig bruge din CO2-neutralitet i et markedsføringsøjemed. Derfor stiller vi diverse grafisk materiale til rådighed, som er til din frie afbenyttigelse.

Medlemsskab i CO2 Web Balances medlemsbase

Som medlem i vores medlemsbase, bliver du eksponeret for besøgene, som vægter klimaansvarlighed.

Årlig rapport over deltagelse i CO2 projektor

Du er selvfølgelig interesseret i, hvordan vi neutraliserer din hjemmeside. Derfor sender vi årligt en rapport, over de projekter og tiltag vi arbejder med, for at reducerer CO2-udledningen.

– Det er gratis og uforpligtende